Menu - Dieta Standard
Uwaga: W sporadycznych sytuacjach posiłki mogą się różnić od tych w menu. Wynika to z dbałości o świeżość produktów. Dziękujemy za zrozumienie!
Data: 02.09-06.09
Czytaj więcej
Śniadanie
Omlet z warzywami
Lunch
Krem z cukinii
Obiad
Cytrynowe podudzie w tymianku
Podwieczorek
Sałatka brokułowa
Kolacja
Wołowina w indyjskim sosie, ziemniaki z pieca, grillowane warzywa
Śniadanie
Twarożek wiejski, chleb żytni z siemieniem
Lunch
Zupa serowa z groszkiem ptysiowym
Obiad
Carbonara warzywna
Podwieczorek
Tureckie kotlety z miętą i kolendrą
Kolacja
Kotlet pożarski na puree selerowym
Śniadanie
Roladki z szynki z serkiem orzechowym, pieczywo
Lunch
Sałatka z burakiem karmelizowanym, mango i prażonymi płatkami migdałów, camembert i dressingiem cytrusowym
Obiad
Racuszki brokułowo-serowe z sosem czosnkowym
Obiad
Pieczona szynka w sosie musztardowym z kaszą pęczak, surówka
Kolacja
Pierś z kurczaka w sosie szpinakowym, ziemniak z wody, buraczki zasmażane
Śniadanie
Hummus z dynią i imbirem, pomidor, pieczywo
Lunch
Indyk w sosie warzywnym z kaszą jaglaną, surówka
Obiad
Jogurt malinowy z pestkami słonecznika
Podwieczorek
Sałatka meksykańska z chorizo
Kolacja
Tagliatelle z kurczakiem w śmietanie z warzywami
Śniadanie
Caprese (mozzarella, pomidor, pesto bazyliowe), pieczywo
Lunch
Deser fit
Obiad
Strogonow, ryż, surówka z białej kapusty
Podwieczorek
Wrap z pieca
Kolacja
Burgery wołowe z sosem BBQ, puree ziemniaczane, surówka
Data: 09.09-13.09
Czytaj więcej
Śniadanie
Twarożek ze szczypiorkiem, bułka
Lunch
Krem z pieczonego ziemniaka
Obiad
Schab szlachecki w sosie chrzanowym, ziemniak z wody, warzywa
Podwieczorek
Makaron w sosie brokułowo-śmietanowym
Kolacja
Filet z kurczaka w 5 smakach, ryż, surówka z białej kapusty
Śniadanie
Śniadanie angielskie
Lunch
Jogurt brzoskwiniowy chia
Obiad
Gyros, ryż brązowy, surówka
Podwieczorek
Wrap z warzywami i serem
Kolacja
Rumsztyk w sosie pieczarkowym, puree groszkowe, surówka
Śniadanie
Sałatka z kurczakiem, serem i ananasem, chleb żytni kłos
Lunch
Zupa grecka z mięsem mielonym
Obiad
Makaron włoski z pesto bazyliowym
Obiad
Naleśniki z serem, mus wiśniowy
Kolacja
Pierś z kurczaka w sosie z suszonych pomidorów, kasza bulgur, marchewka
Śniadanie
Pudding jaglany z brzoskwinią
Lunch
Sałatka Blue (ser pleśniowy, liście szpinaku, mandarynka, papryka, kukurydza), winegret malinowy)
Obiad
Gulasz tradycyjny z kaszą gryczaną
Podwieczorek
Burgery warzywny
Kolacja
Rolada drobiowa w sosie serowym, puree marchewkowe, brokuł z pary
Śniadanie
Paprykarz domowy, chleb żytni
Lunch
Ciasto czekoladowe z wiśnią
Obiad
Chrupiące pałki z kurczaka, ziemniaki z pieca, surówka Colesław
Podwieczorek
Zupa tajska z krewetką
Kolacja
Pizza Szefa kuchni
Data: 16.09- 20.09
Czytaj więcej
Śniadanie
Twarożek łososiowy z czarnuszką, bułka pszenno-żytnia
Lunch
Rozgrzewający krem z dyni z imbirem
Obiad
Wieprzowina w sosie pieczeniowym, kasza jęczmienna, bukiet warzyw królewskich
Podwieczorek
Spaghetti pomodoro, parmezan
Kolacja
Filet zapiekany z ananasem i serem, ćwiartki ziemniaków surówka
Śniadanie
Pasta z białej fasoli z gruszką, chleb żytni 100 % z żurawiną
Lunch
Jogurt Chia owoce leśne, granola zbożowa
Obiad
Schab w sosie śliwkowym, krokiet ziemniaczany, kapusta zasmażana
Podwieczorek
Pyra poznańska z gzikiem
Kolacja
Burrito mexicana zapieczone w tortilli
Śniadanie
Carpaccio z buraka, ser Favita, liście szpinaku, balsamico, chleb pumpernikiel
Lunch
Zupa fasolowa
Obiad
Pulpety wołowe w sosie pomidorowo-musztardowym, puree szpinakowe, surówka z białej kapusty
Obiad
Leczo warzywne
Kolacja
Fit Lasagne bologne
Śniadanie
Kasza manna z musem truskawkowym
Lunch
Krem brokułowy, groszek ptysiowy
Obiad
Kurczak w sosie ziołowym, ryż, surówka z marchewki
Podwieczorek
Pasta tuńczykowa
Kolacja
Gulasz węgierski, placki ziemniaczane bez tłuszczu, śmietana 10 %
Śniadanie
Śledź po meksykańsku, chleb żytni kłos
Lunch
Rostbef w sosie z zielonego pieprzu, puree truflowe, mix sałat z winegret
Obiad
Ciasto szpinakowe Shrek
Podwieczorek
Krem brokułowy
Kolacja
Piecuch górski z warzywami i dipem jogurtowo-czosnkowym
Śniadanie
Burrito z pieczywem żytnim
Lunch
Jogurt z granolą
Obiad
Rolada drobiowa w sosie koprowym
Podwieczorek
Sałatka grecka
Kolacja
Kotlet w sosie śliwkowym
Śniadanie
Burrito z pieczywem żytnim
Lunch
Jogurt z granolą
Obiad
Pieczeń drobiowa w szpinaku
Podwieczorek
Sałatka grecka
Kolacja
Burgery miodowo musztardowe
Data: 23.09- 27.09
Czytaj więcej
Śniadanie
Twarożek chrzanowy z czarnuszką, pieczywo
Lunch
Krem z batata, prażony migdał
Obiad
Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym
Podwieczorek
Sałatka warzywna
Kolacja
Kurczak zagrodowy w sosie paprykowym, kuskus, surówka wiosenna z kapusty pekińskiej
Śniadanie
Pesto roso z plackami
Lunch
Owsianka z musem bananowym
Obiad
Klopsiki drobiowe w sosie pomidorowym
Podwieczorek
Sałatka z łososiem
Kolacja
Filet zapiekany ze szpinakiem i serem, puree z batata
Śniadanie
Hummus z papryką
Lunch
Zupa cygańska z mięsem
Obiad
Gulasz z indyka z białą fasolą, ryż, brokuł
Obiad
Tagliatelle w sosie brokułowo-śmietanowym z serem
Kolacja
Tagliatelle w sosie brokułowo-śmietanowym z serem
Śniadanie
Jajecznica ze szczypiorkiem, bułka
Lunch
Pancakes z musem owocowym
Obiad
Wieprzowina szarpana orientalna, sos, kasza pęczak, surówka z czerwonej kapusty
Podwieczorek
Sałatka z wegańskim serem feta
Kolacja
Kurczak tex-mex, talarki z ziemniaka, surówka z ogórka kiszonego
Śniadanie
Tosty krabowo-cukiniowe z serem
Lunch
Ciasto fit
Obiad
Karkówka po cygańsku, puree z kalafiora, kapusta zasmażana
Podwieczorek
Penne z serem typu greckiego i smażonymi migdałami
Kolacja
Potrawka z kurczaka,ryż brązowy, surówka wiejska
Poprzedni
Następny