Menu - Dieta Standard

Uwaga: W sporadycznych sytuacjach posiłki mogą się różnić od tych w menu. Wynika to z dbałości o świeżość produktów. Dziękujemy za zrozumienie!

Data: 22.04-26.04
Czytaj więcej

Śniadanie

Twarożek ze szczypiorkiem, bułka

Lunch

Krem z pieczonego ziemniaka

Obiad

Schab szlachecki w sosie chrzanowym, ziemniak z wody, warzywa

Podwieczorek

Makaron w sosie brokułowo-śmietanowym

Kolacja

Filet z kurczaka w 5 smakach, ryż, surówka z białej kapusty

Śniadanie

Śniadanie angielskie

Lunch

Jogurt brzoskwiniowy chia

Obiad

Gyros, ryż brązowy, surówka

Podwieczorek

Wrap z warzywami i serem

Kolacja

Rumsztyk w sosie pieczarkowym, puree groszkowe, surówka

Śniadanie

Sałatka z kurczakiem, serem i ananasem, chleb żytni kłos

Lunch

Zupa grecka z mięsem mielonym

Obiad

Makaron włoski z pesto bazyliowym

Obiad

Naleśniki z serem, mus wiśniowy

Kolacja

Pierś z kurczaka w sosie z suszonych pomidorów, kasza bulgur, marchewka

Śniadanie

Pudding jaglany z brzoskwinią

Lunch

Sałatka Blue (ser pleśniowy, liście szpinaku, mandarynka, papryka, kukurydza), winegret malinowy)

Obiad

Gulasz tradycyjny z kaszą gryczaną

Podwieczorek

Burgery warzywny

Kolacja

Rolada drobiowa w sosie serowym, puree marchewkowe, brokuł z pary

Śniadanie

Paprykarz domowy, chleb żytni

Lunch

Ciasto czekoladowe z wiśnią

Obiad

Chrupiące pałki z kurczaka, ziemniaki z pieca, surówka Colesław

Podwieczorek

Zupa tajska z krewetką

Kolacja

Pizza Szefa kuchni
Data: 29.04 - 03.05
Czytaj więcej

Śniadanie

Twarożek łososiowy z czarnuszką, bułka pszenno-żytnia

Lunch

Rozgrzewający krem z dyni z imbirem

Obiad

Wieprzowina w sosie pieczeniowym, kasza jęczmienna, bukiet warzyw królewskich

Podwieczorek

Spaghetti pomodoro, parmezan

Kolacja

Filet zapiekany z ananasem i serem, ćwiartki ziemniaków surówka

Śniadanie

Pasta z białej fasoli z gruszką, chleb żytni 100 % z żurawiną

Lunch

Jogurt Chia owoce leśne, granola zbożowa

Obiad

Schab w sosie śliwkowym, krokiet ziemniaczany, kapusta zasmażana

Podwieczorek

Pyra poznańska z gzikiem

Kolacja

Burrito mexicana zapieczone w tortilli

Śniadanie

Carpaccio z buraka, ser Favita, liście szpinaku, balsamico, chleb pumpernikiel

Lunch

Zupa fasolowa

Obiad

Pulpety wołowe w sosie pomidorowo-musztardowym, puree szpinakowe, surówka z białej kapusty

Obiad

Leczo warzywne

Kolacja

Fit Lasagne bologne

Śniadanie

Kasza manna z musem truskawkowym

Lunch

Krem brokułowy, groszek ptysiowy

Obiad

Kurczak w sosie ziołowym, ryż, surówka z marchewki

Podwieczorek

Pasta tuńczykowa

Kolacja

Gulasz węgierski, placki ziemniaczane bez tłuszczu, śmietana 10 %

Śniadanie

Śledź po meksykańsku, chleb żytni kłos

Lunch

Rostbef w sosie z zielonego pieprzu, puree truflowe, mix sałat z winegret

Obiad

Ciasto szpinakowe Shrek

Podwieczorek

Krem brokułowy

Kolacja

Piecuch górski z warzywami i dipem jogurtowo-czosnkowym

Śniadanie

Burrito z pieczywem żytnim

Lunch

Jogurt z granolą

Obiad

Rolada drobiowa w sosie koprowym

Podwieczorek

Sałatka grecka

Kolacja

Kotlet w sosie śliwkowym

Śniadanie

Burrito z pieczywem żytnim

Lunch

Jogurt z granolą

Obiad

Pieczeń drobiowa w szpinaku

Podwieczorek

Sałatka grecka

Kolacja

Burgery miodowo musztardowe
Data: 06.05-10.05
Czytaj więcej

Śniadanie

Twarożek chrzanowy z czarnuszką, pieczywo​

Lunch

Krem z batata, prażony migdał

Obiad

Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym

Podwieczorek

Sałatka warzywna

Kolacja

Kurczak zagrodowy w sosie paprykowym, kuskus, surówka wiosenna z kapusty pekińskiej

Śniadanie

Pesto roso z plackami

Lunch

Owsianka z musem bananowym

Obiad

Klopsiki drobiowe w sosie pomidorowym

Podwieczorek

Sałatka z łososiem

Kolacja

Filet zapiekany ze szpinakiem i serem, puree z batata

Śniadanie

Hummus z papryką

Lunch

Zupa cygańska z mięsem

Obiad

Gulasz z indyka z białą fasolą, ryż, brokuł

Obiad

Tagliatelle w sosie brokułowo-śmietanowym z serem

Kolacja

Tagliatelle w sosie brokułowo-śmietanowym z serem

Śniadanie

Jajecznica ze szczypiorkiem, bułka

Lunch

Pancakes z musem owocowym

Obiad

Wieprzowina szarpana orientalna, sos, kasza pęczak, surówka z czerwonej kapusty

Podwieczorek

Sałatka z wegańskim serem feta

Kolacja

Kurczak tex-mex, talarki z ziemniaka, surówka z ogórka kiszonego

Śniadanie

Tosty krabowo-cukiniowe z serem

Lunch

Ciasto fit

Obiad

Karkówka po cygańsku, puree z kalafiora, kapusta zasmażana

Podwieczorek

Penne z serem typu greckiego i smażonymi migdałami

Kolacja

Potrawka z kurczaka,ryż brązowy, surówka wiejska
Data: 13.05-17.05
Czytaj więcej

Śniadanie

Omlet z warzywami

Lunch

Krem z cukinii

Obiad

Cytrynowe podudzie w tymianku

Podwieczorek

Sałatka brokułowa

Kolacja

Wołowina w indyjskim sosie, ziemniaki z pieca, grillowane warzywa

Śniadanie

Twarożek wiejski, chleb żytni z siemieniem

Lunch

Zupa serowa z groszkiem ptysiowym

Obiad

Carbonara warzywna

Podwieczorek

Tureckie kotlety z miętą i kolendrą

Kolacja

Kotlet pożarski na puree selerowym

Śniadanie

Roladki z szynki z serkiem orzechowym, pieczywo

Lunch

Sałatka z burakiem karmelizowanym, mango i prażonymi płatkami migdałów, camembert i dressingiem cytrusowym

Obiad

Racuszki brokułowo-serowe z sosem czosnkowym

Obiad

Pieczona szynka w sosie musztardowym z kaszą pęczak, surówka

Kolacja

Pierś z kurczaka w sosie szpinakowym, ziemniak z wody, buraczki zasmażane

Śniadanie

Hummus z dynią i imbirem, pomidor, pieczywo

Lunch

Indyk w sosie warzywnym z kaszą jaglaną, surówka

Obiad

Jogurt malinowy z pestkami słonecznika

Podwieczorek

Sałatka meksykańska z chorizo

Kolacja

Tagliatelle z kurczakiem w śmietanie z warzywami

Śniadanie

Caprese (mozzarella, pomidor, pesto bazyliowe), pieczywo

Lunch

Deser fit

Obiad

Strogonow, ryż, surówka z białej kapusty

Podwieczorek

Wrap z pieca

Kolacja

Burgery wołowe z sosem BBQ, puree ziemniaczane, surówka
Poprzedni
Następny
Scroll to Top