Menu - Dieta Wegetariańska+ryby
Uwaga: W sporadycznych sytuacjach posiłki mogą się różnić od tych w menu. Wynika to z dbałości o świeżość składników. Dziękujemy za zrozumienie!
Data: 02.09-06.09
Czytaj więcej
Śniadanie
Omlet z warzywami
Lunch
Miruna w sosie cytrynowym, kasza bulgur, surówka
Obiad
Sałatka brokułowa z jajkiem, migdałami i majonezem
Podwieczorek
Medalion wege, ziemniaki, grillowane warzywa
Kolacja
Krem z cukinii
Śniadanie
Twarożek wiejski, chleb żytni z siemieniem
Lunch
Kotlet rybni, puree z selera, surówka
Obiad
Zupa serowa z groszkiem ptysiowym
Podwieczorek
Carbonara warzywna
Kolacja
Papryka faszerowana, kasza gryczana, sos pomidorowy, warzywa na parze
Śniadanie
Roladki z sera z serkiem orzechowym
Lunch
Sałatka z burakiem karmelizowanym
Obiad
Racuszki brokułowo-serowe z sosem czosnkowym
Obiad
Dorsz pieczony z sosem musztardowym
Kolacja
Ser panierowany, ziemniak z wody, buraczki
Śniadanie
Hummus dyniowy
Lunch
Camembert w sezamie, kasza jaglana, surówka
Obiad
Sałatka meksykańska
Podwieczorek
Jogurt malinowy z pestkami słonecznika
Kolacja
Tagliatelle z pieczarkami
Śniadanie
Caprese (mozzarella, pomidor, pesto bazyliowe), pieczywo
Lunch
Deser fit
Obiad
Strogonow z boczniaka, ryż, surówka
Podwieczorek
Wrap z pieca
Kolacja
Burgery rybne z sosem BBQ, puree ziemniaczane, surówka
Data: 09.09-13.09
Czytaj więcej
Śniadanie
Twarożek łososiowy z czarnuszką, bułka pszenna
Lunch
Rozgrzewający krem z dyni z imbirem
Obiad
Cukinia faszerowana, bukiet warzyw królewskich, kasza jęczmienna
Podwieczorek
Makaron pomodoro (spaghetti), parmezan
Kolacja
Camembert z serem i ananasem, ćwiartki ziemniaków surówka szwedzka
Śniadanie
Pasta z białej fasoli z gruszką, chleb żytni 100% z żurawiną
Lunch
Jogurt Chia owoce leśne, granola zbożowa
Obiad
Dorsz czarny na szpinaku, krokiet ziemniaczany, kapusta zasmażana
Podwieczorek
Pyra poznańska z gzikiem
Kolacja
Burrito mexicana bez mięsa zapieczone w tortilli
Śniadanie
Carpacio z buraka, ser typu greckiego, liście szpinaku, balsamico, chleb pumpernikiel
Lunch
Zupa fasolowa
Obiad
Pulpety rybne w sosie pomidorowo-musztardowym, puree szpinakowe, surówka z białej kapusty
Obiad
Leczo warzywne
Kolacja
Fit lasagne warzywne
Śniadanie
Kasza manna z musem truskawkowym
Lunch
Naleśniki wytrawne z farszem warzywnym na biało
Obiad
Miruna w sosie ziołowym, ryż, surówka z marchewki
Podwieczorek
Pasta tuńczykowa
Kolacja
Gulasz z boczniaka, placki ziemniaczane bez tłuszczu, śmietana 10 %
Śniadanie
Śledź po meksykańsku, chleb żytni kłos
Lunch
Medalion z morszczuka w sosie z zielonego pieprzu, puree truflowe, mix sałat
Obiad
Ciasto Shrek
Podwieczorek
Krem brokułowy
Kolacja
Piecuch góralski z warzywami i dipem jogurtowo czosnkowym
Śniadanie
Fasola w pomidorach
Lunch
Jogurt z granolą
Obiad
Cukinia faszerowana
Podwieczorek
Sałatka grecka
Kolacja
Morszczuk z pieca
Śniadanie
Fasola w pomidorach
Lunch
Jogurt z granolą
Obiad
Cukinia faszerowana
Podwieczorek
Sałatka grecka
Kolacja
Morszczuk z pieca
Data: 16.09- 20.09
Czytaj więcej
Śniadanie
Twarożek ze szczypiorkiem, bułka
Lunch
Krem z pieczonego ziemniaka
Obiad
Rybka z pieca, ziemniak z wody, warzywa na parze
Podwieczorek
Makaron w sosie brokułowo-śmietanowym
Kolacja
Tofu w 5 smakach, ryż, surówka
Śniadanie
Śniadanie angielskie
Lunch
Jogurt brzoskwiniowy chia
Obiad
Gulasz z boczniaka, ryż brązowy, surówka
Podwieczorek
Wrap z warzywami i serem
Kolacja
Kotlet rybny w sosie pieczarkowym, puree groszkowe, surówka
Śniadanie
Jajecznica, chleb żytni Kłos
Lunch
Zupa grecka bez mięsa
Obiad
Makaron włoski z pesto bazyliowym
Obiad
Naleśniki z serem, mus wiśniowy
Kolacja
Miruna w sosie z suszonych pomidorów
Śniadanie
Pudding jaglany z brzoskwinią
Lunch
Sałatka Blue (ser pleśniowy, liście szpinaku, mandarynka, papryka, kukurydza), winegret malinowy)
Obiad
Gulasz wegański z kaszą gryczaną, ogórek kiszony
Podwieczorek
Burger warzywny
Kolacja
Dorsz w chruście serowym, puree marchewkowe, brokuł z pary
Śniadanie
Paprykarz domowy, chleb żytni
Lunch
Ciasto czekoladowe z wiśnią
Obiad
Grillowany halloumi, talarki z pieca, surówka Colesław
Podwieczorek
Zupa tajska
Kolacja
Pizza Wege
Data: 23.09- 27.09
Czytaj więcej
Śniadanie
Twarożek chrzanowy z czarnuszką, pieczywo
Lunch
Krem z batata
Obiad
Dorsz czarny z pieca
Podwieczorek
Sałatka warzywna
Kolacja
Tofu w sosie tajskim, kuskus, surówka z kapusty pekińskiej
Śniadanie
Warzywa grillowane z plackami
Lunch
Owsianka z musem bananowym
Obiad
Klopsiki jarskie w sosie pomidorowym
Podwieczorek
Sałatka z łososiem, pieczywo
Kolacja
Morszczuk zapiekany ze szpinakiem i serem
Śniadanie
Hummus paprykowy
Lunch
Zupa cygańska
Obiad
Gulasz rybny z białą fasolą, ryż, brokuł
Obiad
Tagliatelle w sosie brokułowym
Kolacja
Zapiekanka warzywna
Śniadanie
Jajecznica ze szczypiorkiem, bułka
Lunch
Pancakes z musem owocowym
Obiad
Miruna w cieście francuskim, kasza pęczak, surówka
Podwieczorek
Sałatka z wegańskim serem feta
Kolacja
Kotlet jarski (cepelin) talarki z ziemniaka, surówka
Śniadanie
Tosty krabowo-cukiniowe z serem
Lunch
Ciasto fit
Obiad
Mintaj w sosie cygańskim, puree z kalafiora, kapusta zasmażana
Podwieczorek
Penne z serem typu greckiego i migdałami
Kolacja
Potrawka z boczniaka, knedel, surówka
Poprzedni
Następny