Wykaz składników mogących wystąpić w posiłkach:

kakao gorzkie, syrop cytrynowy, sok jabłkowy, sok pomarańczowy, pomarańcza, gruszka, banan, płatki owsiane, płatki żytnie, jaja, wiórki kokosowe, chleb żytni, twaróg chudy, jogurt naturalny, sałata masłowa, szczypior, ryż biały, ryż paraboliczny, ryż naturalny, ryż brązowy, jabłko, syrop bananowy, łopatka wieprzowa, szynka wieprzowa, kark wieprzowy, kasza gryczana, kasza jaglana, kasza jęczmienna, kasza kuskus, kasza manna, włoszczyzna, bukiet warzyw, fasolka szparagowa, marchew, marchew baby, brokuł, cukinia, cebula, mąka pszenna, oliwa z oliwek, olej z pestek winogron, koper, nać pietruszki, por, pomidory w puszce, koncentrat pomidorowy, papryka żółta, papryka czerwona, papryka zielona, ziemniak, masło 82%, pieczarka, podudzie drobiowe, pierś drobiowa, pałka drobiowa, wątróbka drobiowa, makaron penne żytni, makaron fusilli żytni, makaron spaghetti żytni, cebula czerwona, granola zbożowa (pszenica, żyto), mleko, ser favita, kukurydza, fasola czerwona, fasola biała, fasola jaś, pomidor koktajlowy, pesto, słonecznik, pestka dyni, migdał, orzech włoski, orzech ziemny, orzech laskowy, mięso indycze, wołowina, miruna, tuńczyk, łosoś, mintaj, kasza pęczak, biała kapusta, papryka marynowana, skrobia, syrop kokosowy, sos sojowy, sos sojowo-grzybowy, ogórek kiszony, czarnuszka, włoszczyzna chińska, kiełki fasoli mung, kiełki buraka, kiełki słonecznika, burak, ser pleśniowy lazur, ogórek konserwowy, rukola, roszponka, mix sałat, sałata lodowa, morela suszona, żurawina suszona, śliwka suszona, rodzynka, winogrono, ananas w puszce, ananas, kiełbasa drobiowa, grzbiet drobiowy, syrop jagodowy, trawa cytrynowa, miód gryczany, miód wielokwiatowy, kapusta pekińska, kapusta czerwona, truskawka, jagoda, malina, żelatyna, rabarbar, porzeczka, ogórek zielony, czosnek, cytryna, makaron pszenny płaty, cynamon, kalafior, mąka gryczana, szpinak świeży, syrop orzechowy, ciecierzyca, soczewica czerwona, soczewica zielona, groch łuskany, chilli, kurkuma, sól, pieprz, cukier, chrzan, musztarda, groszek, mango, tymianek, liść laurowy, zioła prowansalskie, syrop miętowy, makaron świdry żytni, makaron ryżowy, pietruszka, seler, daktyl, wafle ryżowe, brzoskwinia, mleko kokosowe, pasta curry, czerwona kapusta, syrop brzoskwiniowy, oregano, ser żółty, dynia, pomidor suszony, makrela, syrop karmelowy, kasza gryczana niepalona, syrop winogronowy

Scroll to Top